Сирні печива з яблуками в духовці

Як зробити Сирні печива з яблуками в духовці рецепт простий. 🍎 зберігайте і готуйте, гарантую, що не пошкодуєте 👌 ⠀ Я ж буду чекати на ваші коментарі, обожнюю їх читати, особливо коли ви ділитеся своїми рецептами у відповідь. ⠀ А ще виявляється у нас з вами така велика географія 🤗 Розкажіть, будь ласка, звідки ви? Я живу в Підмосков’ї, в Люберецком районі 😊 може бути є сусіди? А хто живе в інших країнах?

Інгредієнти

Ну і з мене печеньки ⬇️ виходить 15-16 штук

Сир 200 р
Яйця 2 шт. 🥚
Цукор 100 р
Вершкове масло 100 г 🧈
Борошно 330 р
Розпушувач 5 р
Цукрова пудра-10 р
Яблука 2-3 шт. То 🍎

Сирні печива з яблуками в духовці покроковий рецепт

1. Змішати в чаші блендера сир, цукор і яйця і пюрировать до однорідної консистенції. Влити розтоплене вершкове масло, перемішати. Борошно змішати з розпушувачем і частинами всипати в тісто, постійно перемішуючи. Замісити не круте тісто, скачати його в кулю, накрити плівкою і прибрати в морозилку на 20 минут.
2. Яблука нарізати на 4 частини, видалити серцевину і нарізати на скибочки товщиною близько 0,5 див. Тісто розкачати завтовшки близько 0,5 см, вирізати кружки діаметром 8-10 см, в залежності від розміру скибочок яблок.
3. На одну половину кола покласти яблуко, накрити другою половиною і трохи прим’яти рукою зверху, але не залеплять краю. Випікати при температурі 200° с протягом 20 хвилин. Готове печиво посипати цукровою пудрою і пити чай ☕