Домашня горіхова карамель для торта

Як зробити домашню горіхову карамель для торта рецепт простий. Черговий мій експеримент спалив мені блендер 😅 ⠀ Але результат того вартий, вийшло смачно і дуже солодко, якщо є її просто ложками 🤣 ⠀ Вам пропоную використовувати цей густий соус для сніданків в начинку овсяноблина, з звичайними млинцями, оладками, тостами і в десертах (завтра буду готувати з нею сирки), як карамель, яка відмінно підійде для створення карамельних шарів у тортах або для наповнення капкейків.

Інгредієнти

150г арахісової пасти
100г сиропу топінамбура/будь-якого іншого
щіпка морської солі

Домашня горіхова карамель для торта покроковий рецепт

1. Потрібно просто пробити інгредієнти блендером. ⠀
2. Для уникнення поломки, раджу додавати не відразу всю арахісову пасту.
3. Так ви не спалите блендер і заодно досягнете потрібної консистенції карамели.

Відео рецепт 👇