Полуничне суфле із сиру та желатину

Полуничне суфле з сиру і желатину простий рецепт. Сезон свіжих ягід в самому розпалі, а значить потрібно користуватися моментом)) Я дуже люблю готувати такі легкі десерти, змішала всі інгредієнти, розподілила по формочках, почекала поки застигне і вуаля, десерт готовий! Легкий, ніжний, освіжаючий!

Інгредієнти

300 гр полуниці
10 гр желатину
180 гр сиру
1 ст л цукру
80 мл жирних вершків (33%)
1 год л ванільного екстракту

Полуничне суфле з сиру і желатину покроковий рецепт

1. Полуницю подрібнюємо в блендері до пюреобразного стану. Желатин замочуємо у воді на 10 гр желатину я взяла 30 мл води. Залишаємо набухати. У мисці змішуємо сир, цукор, ванілін, сливки.
2. Пробиваємо блендером до однорідного стану. Додаємо пюре полуниці і в останню чергу розпушений желатин. Перемешиваем.
3. Розливаємо по формах. Прибираємо в холодильник до повного застигання. Прикрашаємо за желанию.