Штрудель з грушею з листкового тіста з фундуком

Як зробити смачний домашній Штрудель з грушею з листкового тіста з фундуком рецепт простий в духовці. З наближенням осені хочеться затишку, тепла і смачною апетитною випічки з корицею.

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове – 500 гр
Груша “Конференція” – 4 шт
Цукор – 4 ст. л
Кориця – 1 ч. л
Мигдальний сироп – 2 ст. л (за бажанням)
Фундук – 50 гр (за бажанням)

Штрудель з грушею з листкового тіста з фундуком покроковий рецепт

1. Спочатку моєму груші, видаляємо кісточки, нарізаємо кубиками і перекладаємо в сковороду. Посипаємо цукром, додаємо корицю, включаємо вогонь, накриваємо не до кінця кришкою. Як тільки цукор розтанув, груша стала м’якше, можна за бажанням додати мигдальний сироп і подрібнений. фундук, перемішуємо і начинка готова.

2. розкачуємо Тісто не дуже тонко, щоб було зручніше, робіть відразу все на пергаментним папері, так зручніше переносити штрудель на деко. Начинку кладемо ближче до краю і загортаємо як показано на видео.

3. Випікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин (Все залежить від Вашої духовки). Для апетитного кольору можна змастити штрудель жовтком (потрібно це зробити перед випіканням!)

Відео рецепт 👇