Муссовый торт два шоколаду

Як зробити Муссовый торт два шоколаду рецепт простий. Ніжний, в міру солодкий, але дуже смачний! За основу я взяла свій улюблений шоколадний бісквіт, діаметром 20 см, висотою 1,5 див.

Інгредієнти

Для Мусу на темному шоколаді:
Маскарпоне-200 г
Молоко-50 мл
Цукрова пудра 50 г
Желатин-7 г + 40 мл води
Темний шоколад-90 р
Вершки-125 мл ⠀

Шоколадний бісквіт.

Муссовый торт два шоколаду покроковий рецепт

1. Готуємо Шоколадний бісквіт з кавою та какао на окропі і кефире.

2. Желатин залити холодною водою і залишити на 10 хв. Маскарпоне перемішати з цукровою пудрою. Додати молоко і ще раз перемішати. Шоколад розтопити імпульсами по 10-15 секунд в мікрохвильовій печі. Набряклий желатин нагріти в мікрохвильовій печі і перемішати до розчинення. Пару ложок вершкової маси додати в розтоплений желатин.

3. Перемішати і з’єднати з загальною масою. Додати шоколад і знову перемішати. Частинами додати вершки і акуратно перемішати мус до однорідного стану. Бісквіт укласти в роз’ємне кільце і вилити на нього мус на темному шоколаде.

4. Прибрати в холодильник. Таким же чином приготувати мус на білому шоколаді і вилити на застиглий темний мус. Прибрати в холодильник мінімум на 4 год ⠀ Прикрасити торт за бажанням! ⠀ Приємного вам чаювання!

Відео рецепт 👇