Сирний торт пташине молоко

НІЖНИЙ СИРНИЙ ТОРТ «ПТАШИНЕ МОЛОКО»❤️ У голосуванні переміг цей рецепт, так що сьогодні опублікую його 😉 Дуже простий і швидкий десерт без випічки 👌 Готується буквально за 10-15 хвилин🙌 Друзі, не забуваємо ставити ❤️ щоб Instagram показував рецепт більшій кількості моїх передплатників😉

Інгредієнти

350 гр брикета кисломолочного сиру (у мене 5%)
300 мл молока (у мене 2,5%)
1 яйце
20 гр кукурудзяного крохмалю
10-15 гр желатину (я додала 15, але наступного разу додам 10 для більш м’якої текстури)
Підсолоджувач за смаком (у мене 3 ст. л. тростинного цукру)
Ваніль

Сирний торт пташине молоко покроковий рецепт

1. Желатин замочити в 50 мл молока👌 (якщо вимагає замочування) Яйце змішати з крохмалем і невеликою кількістю молока, перемішати до однорідності і влити молоко, що залишилося, додати підсолоджувач і ваніль, перемішати 🙌

2. Поставити на повільний вогонь і, постійно помішуючи, варити до загустіння 🙂 Желатин нагріти до розчинення (не кип’ятити, якщо робите в мікрохвильовці, то ставимо на 5 сек, перемішуємо і знову гріємо за 5 сек до розчинення)👌

3. Потім додаємо до заварному крему сир і желатин, збиваємо блендером і заливаємо у форму 👌 (у мене 16 см діаметр) Ставимо в холодильник до застигання 🙃 Десерт готовий👌 Я прикрасила малиною і гірким шоколадом❤️