Шоколадно-банановий пиріг з сиром і молоком

Поки ми кружляємо дівочою вечіркою на Турецьких Гойдалках, готувати немає можливості. Тому, хочу нагадати вам про цьому неймовірному пирозі!
Справ на копійку, ефекту та задоволення на мільйон. Як приготувати Шоколадно-банановий пиріг з сиром і молоком рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Для бісквіта:
150г банана
4 яйця
100г молока
20г вівсяних висівок (змолоти на борошно)
80г борошна (у мене суміш ц/з, кукурудзяного і кокосової)
15г кукурудзяного крохмалю
35г какао
1ч.л. розпушувача
сахзам

Для наповнювача:
150г сиру
150г молока
7г желатину
сахзам
ягоди

Шоколадно-банановий пиріг з сиром і молоком покроковий рецепт

1. Змішуємо всі інгредієнти, крім білків. Білки збиваємо до стійких піків, вводимо в тісто. Виливаємо в роз’ємну форму (у мене 16см), накриваємо фольгою і в духовку 180° на 40-45 хв. Розчиняємо Желатин в гарячому молоці, змішуємо з сиром і сахзамом.

2. Остуджуємо бісквіт, дістаємо з нього нутрощі, залишаючи кошик. Витягнутий бісквіт ріжемо на шматочки. Наповнюємо кошик сирною сумішшю, шматочками бісквіту та ягодами.

3. Відправляємо в холодильник на кілька годин. Прикрашаємо ягодами. Якщо немає ягід, відмінно виходить з бананом. На фото ягідний варіант, на відео – банановий👍