Французький яблучний пиріг тарт з корицею

Як зробити Французький яблучний пиріг тарт з корицею рецепт простий. Я була в захваті від результату! Давно я не отримувала такого задоволення від першого шматочка! Яблука можна замінити на груші. Якщо не знайшли грушевий джем, підійде абрикосовий. Тісто намагайтеся вибирати на вершковому маслі ☺️

Інгредієнти

– листкове бездорожжевое тісто — 2 пласта
— зелені яблука — 2 шт.
— грушевий джем — 50 г
— цукор тростинний — 30 г
— кориця — 2 ч. л.
— вершкове масло — 30 г
— волоські горіхи — 30 г

Французький яблучний пиріг тарт з корицею покроковий рецепт

1. Яблука тонко нарізати. Листкове тісто викласти на пергамент. Злегка розкачати. Зробити надрізи ножем по периметру. Джем трохи розбавити кип’яченою гарячою водой.

2. Намазати на тісто. Викласти шматочки яблук внапуск. Посипати цукром, корицею, викласти вершкове масло. Посипати горіхами і знову трохи сахаром.

3. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 15 хвилин. Змастити зверху ще німого джемом, збільшити температуру до 200°С і випікати ще 5 минут.

Відео рецепт 👇