Насипний пиріг з абрикосами

Як зробити насипний пиріг з абрикосами просто рецепт в духовці.

Інгредієнти

дивіться нижче

Насипний пиріг з абрикосами покроковий рецепт

1. 150 гр холодного вершкового масла, нарізати кубиками, 150 гр цукру, 350 гр борошна, 1 ч л розпушувача змішати з маслом і одним жовтком, розтерти все руками в дрібну крошку.
2. 700 гр абрикосів нарізати дрібними кубиками, змішати зі 100 гр цукру (якщо абрикоси кислі краще 150-200 гр).
3. Половину крихти викласти у форму приблизно 20х30 см, трохи придавити, зверху абрикоси і посипати що залишилася крихтою. Випікати при 180 градусах 50 минут.