Домашні булочки синнабон з корицею

Як зробити Домашні булочки синнабон з корицею рецепт простий в духовці. Цей рецепт треба зберегти і передавати з покоління в покоління, тому що це точнісінько ті самі знамениті синнабоны… Тільки краще 😏 Я їх просто обожнюю, завжди заходжу в Синнабон якщо він поблизу, щоб купити пеканбон з карамеллю. З’їдаю шматочок і блаженно закочую очі, поки інсулінові датчики зриває потоком цукру. Не знаю, чи готові ви до таким феєричним розваг, тому поки зупинимося на класиці.
Загалом, це найкращий рецепт синнабонов з усіх (на думку мене). Якщо зібралися готувати ці булочки, беріть його безсумнівно! І так, робляться вони куди простіше і швидше, ніж здається, так що ніяких особливих навичок не вимагають. Вперед, до нових звершень!🦸♀️ На цьому мотиваційна мова закінчена, готуйте булки, наедайте щоки, ставте 🖤, ділитесь з друзями. Чмоки.

Інгредієнти

для Тесту
Борошно – 560 р
Цукор -100 р
Сіль – 5 р
Вершкове масло (м’яке) – 85 р
Молоко – 230 р
Сухі дріжджі – 7 р
Яйця З – 2 шт.
Жовток -1 шт.

для Начинки
масло Вершкове (мяке) – 90 р
Тростинний цукор – 240 р
Кориця – 20 р

для Крему
Сирний сир – 90 р
Вершки 33% – 120-150 р
Цукрова пудра – 50 г

Домашні булочки синнабон з корицею покроковий рецепт

1. Дріжджі з ложкою цукру (із загальної кількості) злегка розвести в теплому молоці (~40°С) і поставити в тепло хвилин на 15. В деже міксера змішати борошно, цукор і сіль. Додати вершкове масло і рівномірно розтерти пальцями. Додати дріжджову суміш, яйця і жовток, замішати насадкою для тіста на низько-середній скорости.
2. У мене це зайняло приблизно 5 хвилин. Якщо немає міксера, вимішуємо самостійно, так буде навіть краще. Домесить вручну ще близько хвилини на припыленной борошном поверхні, поки тісто не перестане липнути до рук. При необхідності додати ще трохи борошна (10-15 м)- Сформувати кулю і прибрати в змащену маслом миску, накрити плівкою, поставити в тепло на півтора часа.
3. Я просто ставлю в духовку з включеною лампочкою. Робочу поверхню припылить борошном, викласти тісто і розкачати в прямокутник товщиною 5-7 мм Весь пласт рівномірно змастити вершковим маслом і посипати цукром, змішаним з корицею. Щільно (!!) скрутити тісто в рулет, а потім порізати на 12 рівних частин ножем або нитью.
4. Викласти у змащену маслом форму (38×26), накрити плівкою і прибрати в тепло на 30-40 хвилин. Випікати в розігрітій до 190°С духовці приблизно 20 хвилин. Дати трохи охолонути, поки готуємо крем.

5. Тут все просто: змішати інгредієнти на низькій швидкості міксера до однорідності. Кількістю вершків регулюйте густоту і солодкість маси по своєму смаку. Змастити зверху булочки… Ну а далі ви знаєте, що делать.