Зефір з хурми і апельсині на агарі і альбумине

Як смачно зробити Зефір з хурми і апельсині на агарі і альбумине простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

У діжу:
100 г пюре м’якоті зрілої хурми (у мене медова)
12 г альбуміну
60 г цукрового піску

В сотейник:
240 г свіжовичавленого апельсинового соку
8 г агар-агару 1200
280 г цукрового піску
40 г глюкозного сиропу

Зефір з хурми і апельсині на агарі і альбумине покроковий рецепт

1. Змішуємо альбумін пюре з хурми і залишаємо на 10 хв. Збиваємо білкову масу на високій швидкості міксера з цукром до стійких щільних піків. Паралельно в сотейнику змішуємо всі інгредієнти і варимо сироп до безперервної нити.
2. На високій швидкості міксера тонкою цівкою ллємо сироп в білкову масу. Збиваємо зефір до щільної консистенції 1-2 хвилини. Заповнюємо кондитерський мішок і відсаджуємо зефір на пергаментний бумагу.
3. Залишаємо зефір для стабілізації на добу, потім з’єднуємо попарно і припудрюємо цукровою пудрою. Зберігаємо в пластиковій коробці при кімнатній температурі. Приємного апетиту!