Корисний десерт з йогурту і желатину простий рецепт.
Інгредієнти
Форма D14 см
Вихід ~ 800 гр
КБЖУ на 100 гр 93,4/8,2/4,7/4,7
Інгредієнти для нижнього шару:
грецький Йогурт 250 гр
Вершки 10% 100 мл
Желатин 10 гр
гаряча Вода (не окріп) 50 мл
Какао 5 гр
Підсолоджувач
Для другого шару:
грецький Йогурт 250 гр
Вершки 10% 100 мл
Желатин 10 гр
гаряча Вода (не окріп) 50 мл
Підсолоджувач
Для верхнього шару:
Шоколад без цукру 20 гр
Желатин 2 гр
Вершки 10% 10 мл
Корисний десерт з йогурту і желатину покроковий рецепт
1. Змішати йогурт з какао. Желатин розчинити у гарячій воді і додати до йогурту. Туди ж додати вершки і підсолоджувач. Перемешать.
2. Прибрати в холодильник на годину. Потім виконати все теж саме з другим шаром. Прибрати в холодильник ще на час.
3. Для глазурі змішати гарячі вершки і шоколад. Додати желатин. Перемішати і вилити на торт. Прибрати в холодильник до повного застигання!
Відео рецепт 👇