Домашній хліб без закваски на дріжджах

Як зробити смачний Домашній хліб без закваски на дріжджах рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

• Борошно-500 гр.
• Тепла вода-350 мл(можливо знадобиться більше, залежить від вашої борошна)
• Сіль-7 гр.
• Цукор -щіпка
• Дріжджі сухі-7 гр.

Домашній хліб без закваски на дріжджах покроковий рецепт

1. Змішуємо всі сухі інгредієнти, додаємо теплу воду і замішуємо тісто, відразу скажу, що тісто буде липким, нічого страшного, так і повинно бути. Накриваємо тісто і ставимо в тепле місце, у мене це духовка на 25С, прибираємо тісто на одну годину. Присипаємо борошном поверхню столу, викладаємо на нього наше тісто, що піднялося, розрівнюємо его.
2. Складаємо в різні боки 10 хвилин, потім складаємось тісто з одного краю на інший. Після чого збираємо в гладкий кулю, шов залишається знизу. Присипаємо борошном форму для запікання викладаємо туди тісто, зверху на тесті робимо надріз ножем, накриваємо або кришкою, або пергаментом.
3. Відправляємо в духовку на 240С на 30 хвилин, потім знімаємо пергамент , зменшуємо температуру до 200С і ставимо ще на 12 хвилин. 6.Обов’язково дочекайтеся повного охолодження хлеба.

Відео рецепт 👇