Насипний яблучний пиріг з манкою в духовці

Ділюся з вами смаком осені – рецепт яблучного пирога 🍏😋 Обов’язково приготуйте цей пиріг – він дуже смачний і дуже простий у приготуванні😻⁣⁣⠀Як зробити смачний Насипний яблучний пиріг з манкою в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Для основи:⁣⁣⠀
– 160 г манки⁣⁣⠀
– 140 г борошна⁣⁣⠀
– 1 чл розпушувача⁣⁣⠀
– 40 г цукру⁣⁣⠀
– щіпка солі⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Для начинки:⁣⁣⠀
– 1 кг яблук (вже очищених)⁣⁣⠀
– 30 г цукру (якщо яблука кислі, кладіть більше)⁣⁣⠀
– 1 чл кориці⁣⁣⠀
– лимонний сік⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
– 80 г вершкового масла з морозилки⁣⁣⠀

Насипний яблучний пиріг з манкою в духовці покроковий рецепт

1. Для сипучої основи змішати всі інгредієнти.⁣⁣⠀ Для начинки яблука очистити і натерти на крупній тертці.⁣⁣⠀ Яблука скропити лимонним соком, перемішати. ⁣⁣⠀
2. Додати в начинку цукор і корицю, перемішати ще раз. ⁣⁣⠀ Викласти у форму тонкими шарами: спочатку суху суміш, потім начинку ( перший і останній шари сухі). ⁣⁣⠀

3. Зверху на самий останній шар натерти на крупній тертці вершкове масло їх морозилки. ⁣⁣⠀ Випікати в розігрітій до 180С духовці 40-50 минут.