Десерт Сир Вишня Кокос

Як зробити смачний Десерт Сир Вишня Кокос рецепт простий 🍒🥥 Люблю сирні десерти❤️ Вони гарні і на сніданок, і на обід, і просто так. І на святковому столі вони теж хороші👌 Можна багато і довго розповідати як це смачно, АЛЕ краще приготувати і спробувати😉 Можна зробити половину порції, АЛЕ нагадаю про те, що це дуже смачно і напишу рецепт👇 Попереду вихідні, і ОБОВ’ЯЗКОВО треба це приготувати і побалувати себе. Замість кокосового молока можна використовувати коров’яче або 10%вершки. Або зробити шар з фруктового желе. Варіантів маса❤️

Інгредієнти

Сир 350г
Сметана 15-20% 300г
Желатин (швидкорозчинний) 20г
Молоко 350мл
Цукор 70г (можна більше, якщо подобаються солодкі десерти)
ванільна паста 1чл (можна ваніль в будь-якому іншому вигляді)

вишневий шар
вишня 250г
цукор 20г
крохмаль кукурудзяний 20г
апельсиновий сік (або вода) 150мл

кокосове молоко 500мл
полуничний сироп 2стл (можна взяти цукор 30г або замінити сахзамом)
желатин (швидкорозчинний) 15г

Десерт Сир Вишня Кокос покроковий рецепт

1. Вишню розморозити плавно, додати 100 мл гарячого соку і цукор. Довести до кипіння. У решти 50мл холодного соку розвести крохмаль.Влити до вишні і загущатися. Зняти з вогню і остудити. Молоко, желатин(20г), цукор і ваніль довести до 60С, помішуючи. Зняти з вогню. Збити блендером сир, сметану в крем, влити молоко з желатином, пробити блендером до однородноти.
2. Вилити отриману суміш в підготовлені формочки, форму або рамку, затягнуту плівкою (розмір 20х30см) Остиглу вишневу начинку покласти хаотично і трохи втопити в масу. Прибрати в холодильник на годину для стабілізації верхній частині і приготувати верхній слой.
3. Кокосове молоко, полуничний сироп і цукор, желатин довести до 60С, зняти з вогню, трохи остудити, вилити шар на сметана-сирний з вишнею, прибрати в холодильник до повної стабілізації. Акуратно прибрати плівку, рамку і нарізати гострим ножом.