Сметанний торт панчо з ананасами

Як зробити Сметанний торт панчо з ананасами рецепт простий. Цей тортик я дуже люблю. Сметанний крем і дуже ніжний бісквіт 👌

Інгредієнти

яйця — 4 шт.
цукор — 120 гр.
борошно —120гр.
50 —мл молока
3 ст/л раст.масло
какао-порошок — 20 гр.
1,5 ч/л розпушувача
0,5 год/л соди

для прошарку
консервований ананас і/або персик — 250 гр. + трохи соку для просочення
волоські горіхи — за бажанням (у мене не було)
для сметанного крему

сметана, 20-30% — 750 гр.
згущене молоко — 400 гр. (1 банку)
ванілін

Сметанний торт панчо з ананасами покроковий рецепт

1. З міксером збиваємо яйця, поступово додаючи цукор, до пишної світлої маси. Додаємо молоко, масло і продовжуємо збивати. Окремо змішуємо всі сухі інгредієнти і просіваємо в збиті яйця. Перемішуємо лопаткою акуратними рухами знизу вгору до однородности.

2. Перекладаємо тісто в підготовлену форму і випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до сухої зубочистки. Виймаємо бісквіт і остуджуємо на решітці. Остиглий бісквіт нарізаємо на кубики 2-3 см. для крему всі зазначені інгредієнти змішуємо і перемішати віночком до однорідності. Розділимо на 2 части.

3. З допомогою вилки або ложки потім кубики в сметанний крем так, щоб кубик був повністю покритий густим шаром крему. Викладаємо кубики бісквіта у форму, перекладаючи часточками ананаса . Зверху покриваємо залишилися кремом(ту частину, що чистий). Поливаємо з ложки глазур’ю. це Нереально смачно 🤤

Відео рецепт 👇