Медовик торт з заварним кремом найсмачніший

Як смачно зробити Медовик торт з заварним кремом найсмачніший рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Ви просили запитати у мами рецепт,ось я заради вас вивідала його і зняла ) Такий ніжний і таїть у роті.

Інгредієнти

Інгредієнти для коржів:
-2 ст. л меду
-60 г вершкового масла
-3 яйця
-150 г цукру
-2 ч. л горілки (або коньяку )
-2 ч. л соди
-400-450 г борошна

Медовик торт з заварним кремом найсмачніший покроковий рецепт

1. Для початку приготуйте КРЕМ: Розігрійте 1 літр молока. В окремій ємності збийте вінчиком 4 яйця,4 ст. л борошна і 130 г цукру, ванілін. Влийте молоко, постійно помішуючи суміш і поставте назад на вогонь . Уварите крем до загустіння, постійно перемішуючи віночком, щоб не було грудочок .Додайте в крем 50 г вершкового масла .Перемішайте. Накрийте крем плівкою в контакт і остудите.

2. Для КОРЖІВ . З’єднайте в ємності мед, вершкове масло і цукор .Поставте суміш на водяну баню. 2.Як все прогріється ,зніміть з водяної бані і трохи отсудите. Далі додайте збиті яйця, горілку і поставте назад на водяну баню. 3.Додайте соду і помішуючи, прогрійте суміш. Маса повинна трохи збільшитися і побіліти. Зніміть з вогню 4.Трохи остудіть суміш, інакше вона візьме занадто багато борошна і коржі будуть менш воздушными.

3. Всипте борошно )Спочатку приблизно 350 р ,замісіть тісто руками .Додавайте борошно по частинах .Дивіться ,тісто повинно вийти ніжним, але не липким 5.Далі розділіть тісто на 9-10 частин і по черзі розгортаючи їх, выпеките коржі . Розкачувати тісто треба дуже тонко !Інакше коржі будуть занадто товсті. Присипайте борошном пергамент перед розкочуванням. Випікайте при 200 градусах за 2-3 хвилини Готові коржі обріжте по формі. Залишилося ЗІБРАТИ ТОРТ і прикрасити його крихтою з обрізків. Поставте торт в холодильник на 3-4 години ) Після можна пробувати! Більш ніжний, звичайно, він стає після 8-10 годин

Відео рецепт 👇