Знаменитий американський сливовий пиріг Нью Йорк таймс

Як зробити самий Знаменитий американський сливовий пиріг Нью Йорк таймс простий рецепт в духовці домашній.

Інгредієнти

Масло вершкове м’яке: 180 г( зважуйте пачки, в моїх вже давно близько 175 р 🤦🏻♀️)
Цукор: 150г
Яйця: 3 шт категорії с1
Борошно пшеничне: ~ 225 р
Розпушувач: 7 р
Сіль: 4 р
Ванілін: 1 р
Для начинки:
Сливи угорка або чорнослив 18 шт
Кориця
Коричневий цукор
Цукрова пудра : 25 г

Знаменитий американський сливовий пиріг Нью Йорк таймс покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло збити з цукром до пишної маси протягом 5 хвилин. Три Яйця збити виделкою в ємності і в 3 заходи додати в масу, продовжуючи збивати і кожен раз чекаючи повного вмешивания яєць. Збивати в цілому ще 4-5 минут.

2. Борошно з’єднати з розпушувачем, сіллю і ваніліном. Додати до масляно-яєчної маси і вимішувати до об’єднання, довго її заважати і не збивати! Повинна вийти густа кремоподібна тісто, з лопатки його можна тільки стряхнуть.

3. Якщо тісто явно рідині, додайте ще трохи борошна. Форму 28 см змастити маслом. Викласти тісто і розрівняти. сливи помити, обсушити, розрізати навпіл і викласти половинки без кісточок спинками вверх.

4. Присипати коричневим цукром і корицею. Випікати при 200 р перші 20 хвилин, потім ще близько 10 -15 хвилин при 175 г до сухої палички. Духовку перші 20 хвилин не відкривати! Пиріг остудити, подавати, присипавши цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇