Десерт з молока, какао, шоколаду та агар агару

Як зробити Десерт з молока, какао, шоколаду і агар агару простий рецепт.

Інгредієнти

400 мл – молока
20 гр какао порошку
4 гр – агар-агару
80 гр – шоколаду

Десерт з молока, какао, шоколаду та агар агару покроковий рецепт

1. Молоко можна брати будь-який (у автора кокосове). Попередньо залити агар-агар на 10-15 хвилин частиною молока. Через 10 хвилин змішати всі інгредієнти, крім шоколаду. Нагріти до 80 – 90 градусів постійно помішуючи (при температурі вище 110 агар-агар втрачає свої властивості), тому акуратно до перших булек.

2. Потім зняти з плити, злегка остудити і тільки потім додати шоколад (у автора 70% без цукру). Отриману тягучу ароматну суміш вилити в обрізаний тетрапакет з під соку (відмінна форма для застигання).

3. Прибрати в холодильник на 1-2 години, зазвичай години достатньо. Прикрасити за настроєм. Для ласунів: Цукор або будь підсолоджувач можна додати за смаком на етапі змішування інгредієнтів до нагревания.

Відео рецепт 👇