Чізкейк з манго

Чізкейк з манго простий рецепт. Начинку з манго можна замінити будь-якими іншими ягодами або фруктами.

Інгредієнти

На форму 16 см

Шоколадне печиво – 250 гр
Масло вершкове – 60 г

(інгредієнти кімнатою температури)
Сирний сир – 280 гр
Вершки 33% – 70 гр
(можна замінити на сметану 20%-100 гр)
Цукор – 50 гр
Яйце – 1 шт

Пюре манго – 140 гр
(заморожене ~200 гр)
Цукор – 60 г
Желатин – 3 г
Вода – 20 гр

Чізкейк з манго покроковий рецепт

1. Печиво подрібнити і змішати з розтопленим вершковим маслом, викласти у форму, формуючи спочатку бортики. Інгредієнти для сирного шару вимішують до однорідної консистенції, перекласти в пісочну основу.
2. Випікати при 130′ ~1 годину, на дно поставити деко з теплою водою це обов’язково Дати повністю охолонути. Желатин змішати з водою на 10 хвилин. Пюре манго змішати з цукром в сотейнику і проварити, розтопити желатин в мікрохвильовці, додати до пюре.

3. Дати трохи охолонути і викласти зверху на чізкейк. Прибрати в холодильник мінімум на 3 години. Дістаємо, відрізаємо шматочок на красиву тарілку, насолоджуємося вкусом.