Медові кекси в духовці

Як зробити смачні Медові кекси в духовці рецепт простий в духовці. -Вітаємо, Наталіє Володимирівно! -Спасибі … -Вітаємо, Наталіє Володимирівно! -Спасибі ?! -Вітаємо, Наталіє Володимирівно! -Спасибі, але з чим ..???? -Так нам Ваня все розповів! У нього скоро буде братик! 😳 -А чому я остання про це дізнаюся??? Вані 6 і він ходить у дитячий садок. Нічого, що відбувається в нашому будинку більше не таємниця для вихователів, в тому числі і дитячі фантазії. Я , до речі, вагітна не була, просто Ваня так чомусь вирішив. Знаючи, що це довгий процес, попросив на початку тижня братика хоч до неділі (с) Демея 4 роки і він пішов в дитячий сад… Кажуть , його фантазії зашкалюють 🙊
А у вас скоро з’являться ці лимонні кекси, я печу їх часто і періодично знімаю. Рецепт на цей раз оновлений і більш класичний, зберігайте! Пару лайфхаков напишу: ✅всі інгредієнти – кімнатної температури. ✅масло вибирайте найсмачніше не менше 82%, воно має бути добре збиті з цукром ✅якщо масло в процесі додавання яєць зарябило, трохи зігрійте ємність при помішуванні або водяний лазнею або феном. ✅кексовое тісто не можна довго заважати! Не допускаємо розвитку клейковини, щоб кекси на сталі гумовими . ✅цукор теж основний елемент, що відповідає за структуру. Повірте, краще один такий кексик з’їсти і заспокоїтися . Хоча кого я обманюю . Фіг тут заспокоїшся, вони ОБАЛДЕННИЕ 💔💔💔

Інгредієнти

(форма Nordic ware соти)

Цукор – пісок 100 гр
Вершкове масло: 150 гр+10 гр для форми
4 яйця З
Мед: столова ложка
Молоко:150 ГР
Борошно в/с: 350 гр
Сік лимона: 30 гр
Розпушувач: 5 гр
Сіль 3 г
Цедра лимона

Глазур:
Сік лимона : 30 гр
Мед: 2 ч ложки або по смаку ( все змішати)

Медові кекси в духовці покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром до пишної маси , додати яйця і знову добре збити не менше 3-х хвилин. Потім додати мед, молоко, сік лимона. Окремо змішати борошно, розпушувач і сіль. Ввести сухі інгредієнти, перемішати до об’єднання, додати цедру.

2. підготувати Форму («французька сорочка»: змастити маслом, присипати борошном і вибити надлишки.) Вилити тісто, выстучать, випікати при 200 гр близько 15 хвилин, зменшити до 180 гр і допекти ще близько 5-10 хвилин до сухої зубочистки.

3. Остудити, форму перевернути, вийняти кекси , у теплому стані змастити глазур’ю ( змішавши мед і сік лимона)