Гарбузове печиво з журавлиною і цедрою апельсина

Дуже смачне Гарбузове печиво з журавлиною і цедрою апельсина рецепт простий в духовці. Оскільки добрі люди в сториз не злякалися страшненького печива 😘 і голосують за рецепт, вирішила його швидше опублікувати. Як показує практика, рибку з пам’яттю одна секунда довіри немає.😂 ⠀ Це печиво має сподобатися в тому числі тим, хто не любить гарбуз (я з вами 🙋🏻♀️). Вона хоч і відчувається, але смак без традиційної для гарбузової випічки суміші спецій зовсім інший. Для мене версія з щедрою порцією терпкою цедри 🍊 і кисленькой в’яленої журавлиною – однозначний переможець.👌🏻 ⠀
Якщо хочете різноманітності, склейте по 2 половинки печива шоколадним або сирним кремом. Мені без них подобається більше.😊 ⠀ Я вирішила влаштувати собі невеликий челлендж, щоб повернути звичку регулярно вести профіль в Instagram. І поки не закінчився сезон, планую 10 днів поспіль викладати рецепти з гарбузом хоча б в сториз. Збережу все в окремій папці. Звичайно, нових сьогодні буде небагато, але ви напевно і не кожен старий пам’ятаєте, так що корисно буде всім.🌹 Заодно додам трохи теорії зацікавлених. Буду рада вашій підтримці та зворотного зв’язку!

Інгредієнти

120 г розм’якшеного вершкового масла
30 г м’якого коричневого цукру
30 г білого цукру
1 яйце С1
1 ч. л. екстракту ванілі (у мене паста)
200 г гарбузового пюре
120 г пшеничного борошна вс
1 ч. л. розпушувача
1/2 ч. л. соди
1/4 ч. л. солі
цедра 1 апельсина
30 г в’яленої журавлини

Гарбузове печиво з журавлиною і цедрою апельсина покроковий рецепт

1. Розігріти духовку до 160 градусів (у мене конвекція). Застелити деко килимком для випічки. Змішати в мисці борошно, розпушувач, соду і сіль. Збити масло з 2 видами сахара.
2. Додати яйце і ваніль. Потім ввести гарбузове пюре з цедрою. Добре перемішати. Додати сухі інгредієнти, перемешать.
3. Ложкою викласти печиво на деко в шаховому порядку на відстані один від одного. Випікати на середньому рівні духовки орієнтовно 15 хвилин. Приємного апетиту!