Апельсиновий кекс з сухофруктами в духовці

Ароматний Апельсиновий кекс з сухофруктами в духовці рецепт простий 🍊 5 хвилин на заміс тіста і 30 на випічку. Швидко, смачно і корисно, все як я люблю 💚

Інгредієнти

♻️КБЖУ 212.72/4.4/5.54/36.6
⭕️Форма діаметр 20 див.

200. р. борошна
10 р. розпушувача
100 г сухофруктів (ізюм, в’ялена журавлина, курага)
30 р. рослинного масла
250 р. апельсинового соку
50 р. сиропу топінамбура (можна прибрати, але солодощі менше буде)

Апельсиновий кекс з сухофруктами в духовці покроковий рецепт

1. Розігріваємо духовку при 180 градусах. Змішуємо борошно, разрыхлитель.

2. Додаємо рослинне масло, сік, сироп. В кінці вмішати промиті сухофруткы. Перелити у форму, випікати 30 хвилин при 180 градусах.

3. Важливо:
*про борошно. Підійде пшеничне цільнозернові або полбяна.
*версія без глютену. Візьміть 3 види борошна без глютену. Наприклад, рисова 100 р., борошно з зеленої гречки 50 р. і кукурудзяна/нутове борошно 50 р.
*виймайте кекс з форми, коли він охолоне до кімнатної температури

Відео рецепт 👇