Вірменський сметанний торт Мікадо з кремом із згущеного молока

Як приготувати Вірменський сметанний торт Мікадо з кремом із згущеного молока рецепт простий. Залиште в будь-смайл або коментар в подяку за мій переклад цього рецепта.

Інгредієнти

Яйця 4 шт.
Вершкове масло 200 р.
Сметана 200 р.
Цукор 200 р.
Какао 50 р.
Сода 1, 5 ч. л.
Борошно 500-570 р.

Крем:
Вершкове масло 300 р.
Варена згущене молоко 600 р.
Коньяк 1 ст. л.
Ванільний екстракт
Какао 20 р.

Вірменський сметанний торт Мікадо з кремом із згущеного молока покроковий рецепт

1. Яйця збити з цукром до пишності. Додати м’яке масло, сметану і продовжити збивати. Додати просіяне борошно з какао і замісити тісто. Воно має бути м’яким і не липким. Борошна може знадобитися трохи більше або менше. Розділити тісто на 10-12 частин і на 40 хвилин прибрати в холодильник.
2. За цей час готуємо крем: М’яке масло збити до пишної і світлої маси. По ложці додати згущене молоко і добре збити в повітряний крем. В самому кінці додати коньяк і ванільний экстракт.
3. Духовку розігріти до 180°С. Дістати з холодильника 1 шматок тіста і на пергаменті хорошої якості або на килимку розкачати максимально тонко.
4. Форму вибирайте самостійно. Випікати на середній полиці 7-8 хвилин. Готові коржі дуже крихкі. Змастити коржі кремом, посипати тертим шоколадом і залишити на 6-8 годин, щоб торт пропитался.