Полуничний пиріг в духовці

Готуємо і насолоджуємося Полуничний пиріг з хрусткою мигдальною скоринкою.
Тут ви точно не встоїте! Він Дуже смачний, вологий і красивий. Найпростіший Полуничний пиріг в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

Яйця – 3шт (С1-С0)
Цукор – 150г
Ванільний екстракт за бажанням або ванілін – 2г
Сметана – 50г
Вершкове масло 82% – 100г
Борошно – 170г
Розпушувач – 5г (1ч.л)
Сіль щіпка
Полуниця – 200г
Мигдальні пелюстки – 20-30г

Полуничний пиріг в духовці покроковий рецепт

1. Полуницю промити і нарізати часточками. Яйця збити до білого з цукром приблизно 7 хвилин. Додати сіль, сметану, розтоплене вершкове масло – перемешать.

2. В отриману масу просіяти борошно і розпушувач, перемішати лопаткою до однорідного стану. Форму застелити пергаментом, боки не смазываем.

3. Вилити тісто, додати полуницю і злегка втопити ягоди. Посипати мигдалевими пелюстками. Випікати при 180С +/- 40 хвилин. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇