Домашня паска сирна бездріжджовий пасхальний

Якщо ви жодного разу не пекли паски до Великодня, то терміново зберігайте цей рецепт! Це саме він, ваш перший паска ☺️❤️ Швидкий, смачний, сирний 😍 Домашній паска сирна бездріжджовий великодній рецепт простий.

Інгредієнти

Яйце – 2 шт.
Ваніль – щіпка;
Цукор – 200 гр.
Сир – 180 гр. (5-9%)
Борошно – 150 гр.
Розпушувач – 1 ч. л.
Родзинки, цукати, горіхи – за смаком

Домашня паска сирна бездріжджовий великодній покроковий рецепт

1. 1. Яйця збити з дрібкою солі до пишної піни.
2. Потроху починаємо сипати цукор і ванілін добре збиваємо дочиста.
3. Додати сир (протріть через сито). 4. Поступово всипайте просіяне борошно з розпушувачем і добре перемішайте до однорідності – тісто по консистенції дуже густої сметаны.

2. 5. Родзинки (цукати, горіхи) залийте окропом на 10 хвилин, воду злити, обсушити. Посипати борошном.
6. Додавати до загальної маси і перемешать.

3. 7. Заповніть Форму на 2/3 тестом і випікайте в розігрітій духовці при 180 гр до готовності ~ 50 хв. Готовність перевіряємо зубочисткою. Лайфхак: Якщо у вас духовка нерівномірно пече, зверху вже підрум’янився паска, а всередині сирої, накрийте паска пергаментним папером сверху.