Мармеладная Ікра ягідна для торта

Готуємо делікатес для торта — мармеладная ікра на AGAR-AGAR 😍 Як зробити Мармеладну Ікру ягідну для торта рецепт простий.

Інгредієнти

▫️ 200г будь-якого соку без м’якоті (яблучний, апельсиновий, виноградний, ягідний)
▫️ 15г цукрового піску
▫️ 7г AGAR-AGAR від Ilbakery (придбати можна за посиланням у шапці профілю)

Мармеладная Ікра ягідна для торта покроковий рецепт

1. Попередньо за 2-3 години охолодити 2 склянки будь-якого рослинного масла без запаху в морозилці. Воно повинно стати дуже холодним, загуснути, але не застигнути! Знадобиться: ▫️шприц з аптеки на 20 мл – перевірте перед відсадків ікри, щоб поршень легко рухався по циліндра шприца, натискання повинно бути без зусиль. Це важливо! ▫️барвник гелевий : помаранчевий або чорний — якщо захочете чорної ікри 😉
2. Змішуємо сік з цукром, додаємо агар, кілька крапель барвника барвник і ставимо на середній вогонь. Варимо приблизно 2-3 хвилини після закипання до стану тягнуться крапель, постійно помішуючи. Перевіряємо — як стікає безперервно, значить готово.

3. Дістаємо з морозилки 1 склянку з маслом. Набираємо суміш в шприц і починаємо по краплинці вичавлювати в масло. Якщо поршень буде застрягати, ікра вийде різних розмірів і витягнутої форми. Капаємо як би по колу, щоб крапельки не соприкасались.
4. Працюємо швидко! Якщо мармеладная маса почала гуснути — злегка підігрійте Працюємо до того моменту, як масло відтануло. Проціджуємо ікру на сито, масло знову прибираємо в морозилку і дістаємо другий стакан.

5. Після того, як процедили ікру через сито, акуратно промокніть залишки масла паперовим рушником. Зберігати ікру можна в контейнері в холодильнику до 7 днів або в морозилці до 2-х недель.

Відео рецепт 👇