Цукерки Пташине Молоко Кави Шоколад на агарі

Цукерки Пташине Молоко Кави Шоколад на агарі простий рецепт.

Інгредієнти

▫️Білок 90г
▫️0,5 ч. л. лимонної кислоти
▫️Свіжозварену каву — 100г + 40г води
▫️AGAR-AGAR від ILbakery – 12г
▫️Цукор – 320г
▫️GLUCOSE SYRUP від ILbakery – 50г

▫️Масло 82,5% – 180г
▫️Згущене молоко – 100г

Цукерки Пташине Молоко Кави Шоколад на агарі покроковий рецепт

1. М’яке вершкове масло і згущене молоко кімнатної температури збити міксером до стану крему. Збивати не менше 5 хвилин. Як буде готово — відкласти в сторону. Кава з водою з’єднати з агар-агаром, поставити на мінімальний вогонь. Довести до густого стану. Потім додати цукор з глюкозным сиропом, перемешать.
2. Після закипання варити сироп до 110 градусів періодично помішуючи. Одночасно поставити збиватися білки з лимонною кислотою до міцних піків. ❕Якщо готуєте ручним міксером, то спочатку варіть сироп, потім збиваєте белки.

3. Готовий сироп тоненькою цівкою залити в взбивающиеся білки і збивати ще 30 секунд. Потім додати олійно-сгущеный крем і замішати до однорідного стану на середній (або нижче середньої) швидкості міксера. Залити масу у форму, розмір моєї 24*24см.
4. Прибрати в холодильник на стабілізацію. Через 2-3 години можна витягнути з форми і нарізати на кубики. У відео нарізаємо розміром 3,5*3,5 див. Обваляти в какао. Готові цукерки зберігати в холодильнику 5 дней.

5. Цукерки виходять з яскраво вираженим кавовий смак. Але насиченість смаку залежить від сорту кави і від того, наскільки міцна кава зварена ☕️

Відео рецепт 👇