Шоколадний пиріг Снікерс з вареним згущеним молоком

Готуємо Шоколадний пиріг Снікерс з вареним згущеним молоком рецепт. Сьогодні з Вами поділюся рецептом пирога “Снікерс”. Дуже смачний і легко готується. Обов’язково догляньте відео до кінця. Для приготування тесту нам знадобиться: борошно, розтоплене вершкове масло, какао, розпушувач, цукор і яйце.

Інгредієнти

Для тесту:
Яйце – 1 штука
Вершкове масло – 150 грам
Розпушувач – 1 ч. л.
Цукор – 60 грам
Борошно – 200 грам
Какао – 4 ст. л.

Для начинки:
Горіхи (арахіс) – 50 грам
Варена згущене молоко – 400 грам

Для глазурі:
Вершкове масло – 50 грам
Арахіс – 20 грам
Шоколад – 90 грам

Шоколадний пиріг Снікерс з вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. З початку, кладемо в посуд 1 яйце. Зверху наливаємо розтоплене вершкове масло. Можна використовувати м’яке масло. Кладемо цукор і добре перемішуємо. Тепер в окремому посуді змішуємо сухі інгредієнти. З початку, кладемо какао і розпушувач. Зверху кладемо борошно, просіяне через сито. Добре все перемішуємо. Перекладаємо в рідку масу і добре перемішуємо. Перемішуємо до однорідної маси. З початку, перемішуємо вінчиком. Потім зручніше руками або ложкою. У нас повинно вийти ось таке тісто. Кладемо в кільце і робимо форму пирога. У мене форма діаметром 20 см. Можна використовувати форму діаметром 22-24 див. Беремо більшу частину тіста і робимо дно пирога.

2. Рештою тестом будемо робити бортики. Друзі, ось так у нас виходить. Бока вирівнюйте, так красивіше. Тепер, будемо робити начинку. Поки що тісто кладемо в холодильник. Для начинки нам знадобляться горіхи і варена згущене молоко. Використовуйте якісну згущене молоко. Якщо буде неякісна ковбаса варена, то в центрі пиріг розтане. Все добре перемішуємо. Краще використовувати густу варенки. Добре перемішуємо ложкою. Тепер, виймаємо форму з холодильника. І зверху кладемо начинку і повільно вирівнюємо її. У Вас повинно вийти ось так. Готуємо в розігрітій духовці при температурі 180 градусів 30-35 хвилин. Наш пиріг повністю готов.

3. Ставимо на решітку, щоб охолов. Як трохи охолоне, знімаємо форму і даємо повністю охолонути. Як повністю охолоне, ставимо в холодильник на 3 години. Для глазурі, з початку, розтоплюємо шоколад. Я в кухонній машині Кенвуд розтоплюю шоколад. Зверху кладемо вершкове масло. Повинно бути м’яке вершкове масло. Коли змішається розтоплений шоколад і м’яке масло, то у нас вийде глазур. У шоколадну глазур кладемо арахіс. Арахіс заздалегідь подрібніть. І добре перемешиваем.

4. можна розтопити Шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Готову глазур кладемо зверху на пиріг і вирівнюємо по поверхні. Щоб застигла шоколад, глазур, ставимо в холодильник мінімум на 15 хвилин. Потім можна порізати і подати до чаю. Смак пирога чудовий. З магазинним Снікерсом немає жодної різниці. Схожий на справжній “Снікерс”. Мені дуже сподобалося. Це незамінний рецепт для тих хто любить шоколад і шоколад “Снікерс” Обов’язково спробуйте приготовить.

5. Думаю, Вам рецепт сподобається. Зараз спробуємо на смак. Дуже смачно вийшло. І правда, як справжній “Снікерс”. Приготуйте цей пиріг, не купуючи в магазині. З одного боку, виходить багато. З іншого, з чаєм дуже смачно. Смак мені дуже сподобався. Обов’язково спробуйте приготовить.