Яблучні синнабон булочки з корицею і сирним кремом

Як смачно зробити Яблучні синнабон булочки з корицею і сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✔️Для тіста:
500 г борошна
250 мл молока
70 г цукру
50 мл рослинного масла
1 середнє яйце
7г сухих швидкодіючих дріжджів
0,5 ч. ложки солі

✔️Для начинки:
5-6 середніх яблук
120 г цукру
1-2 ст. ложки меленої кориці
100 г вершкового масла
1 ст. ложка крохмалю
трохи холодної води для розведення крохмалю

✔️Для заливки:
200 р м’якого сиру( можна замінити сметаною)
100 г цукрової пудри

Яблучні синнабон булочки з корицею і сирним кремом покроковий рецепт

1. Готуємо опару. До теплого молока додаємо цукор і дріжджі і залишаємо на 15 хвилин до утворення пінної шапочки. Далі додаємо яйце , рослинне масло, сіль, просіваємо борошно. Замішуємо м’яке тісто. Накриваємо плівкою/ рушником і ставимо в тепле місце на 1-2 часа.

2. В мисочка змішайте 120 грам цукру і 1-2 ст. лож кориці. Для начинки яблука очищаємо і нарізаємо кубиками. Обсмажуємо на 30 грамах вершкового масла, додаємо 2 ст. лож цукру з корицею. Крохмаль розбавляємо невеликою кількістю води, додаємо до яблук і тушкуємо до загустения.

3. тісто розкачуємо, змащуємо розтопленим вершковим маслом, посипаємо цукром з корицею. Розподіляємо начинку і загортаємо рулетом. Защипуємо краю і нарізаємо шириною приблизно 4 див. Перекладаємо на деко залишаємо на 20 хвилин на расстойку.

4. Відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180 градусів на 20-25 хвилин. Для заливки змішуємо м’який сир і цукрову пудру. Змащуємо нею синабоны і поливаємо розтопленим шоколадом.

Відео рецепт 👇