Торт з мигдалем, малиною і лимоном

Як зробити дуже смачний Торт з мигдалем, малиною і лимоном рецепт.

Інгредієнти

🔸Для мигдально-малинового бісквіта:
✅Вершкове масло – 300 гр.
✅Цукор – 300 гр.
✅Ванільний екстракт – 2 ч. л.
✅Яйце – 6 шт.
✅Мигдаль – 300 гр.
✅Борошно – 75 гр.
✅Розпушувач – 1,5 ч. л.
✅Цедра і сік 2 лимонів
✅Малина свіжа або заморожена – 150 гр.

🔸Для крему:
✅Вершкове масло – 225 гр.
✅Цукрова пудра – 375 гр.
✅Ванільний екстракт – 2 ч. л.
✅Вершковий сир – 150 гр.
✅Цедра 1 лимона

🔸Для ганаша:
✅Вершки 33% – 80 мл
✅Білий шоколад – 120 гр.
✅Рожевий харчовий барвник

🔸Квіти для прикраси

Торт з мигдалем, малиною і лимоном покроковий рецепт

1. Духовку попередньо розігріваємо до 175С, застеляємо пергаментів 3 форми 15 див. ⠀ З допомогою міксера збиваємо масло з цукром до світлої, пишної маси. ⠀ По одному додаємо яйця, збиваючи після кожного додавання. ⠀ Додаємо дрібно нарубаний мигдаль, просіваємо борошно і розпушувач. ⠀ Додаємо лимонний сік і цедру, перемішуємо до однорідності. ⠀ Розливаємо тісто з приготованим формам.

2. Малину поділяємо на три рівні частини і викладаємо в кожну форму, вдавлюючи ягоди всередину. ⠀ Випікаємо 25-35 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою. ⠀ Виймаємо з духовки і даємо охолонути 15 хвилин, перш ніж витягти з форми, потім даємо охолонути повністю. ⠀ Для крему збиваємо масло за допомогою міксера протягом 5 хвилин. ⠀

3. Додаємо цукрову пудру і збиваємо ще 5 хвилин. ⠀ Додаємо ванільний екстракт. ⠀ Збиваємо міксером на середній швидкості, по одній ложці додаючи вершковий сир. ⠀ Додаємо лимонну цедру і добре перемішуємо. ⠀ Для ганаша нарізаємо шоколад і заливаємо гарячими вершками. Залишаємо на 3-4 хвилини, потім перемешиваяем до однорідності, додавши рожевий барвник. ⠀

4. Для складання на кожен бісквіт наносимо шар крему товщиною 0.5 – 1 див., збираємо їх разом, покриваємо торт шаром крему повністю. ⠀ Прибираємо в холодильник на 30 хвилин. Потім за допомогою ложки акуратно заливаємо торт ганашем, формуючи аккуартные патьоки. Прикрашаємо цветами.