Іспанський Торт “Спартак” шоколадний медовик простий рецепт.
Інгредієнти
ДЛЯ ТЕСТУ
✅Яйця-3 шт
✅Цукор-180 г
✅Мед-90 р
✅Сода-1 ч. л
✅Какао-50 г
✅Злив масло-100 г
✅Борошно-400 г
Діаметр 18 см
ЗАВАРНИЙ КРЕМ
✅Молоко-500 г (у мене 3,5% жирності)
✅Цукор-170 г
✅Яєчні жовтки-4 шт
✅Кукурудзяний крохмаль-50 г
✅Ванільний цукор-1 ч. л
✅Вершковий сир-200 г
✅Цукор-50 р
✅Вершки-100 г (33%)
✅Ванільний цукор-1 ч. л
ГЛАЗУР
✅Шоколад-50 г (у мене темний)
✅Злив масло-30 г
Іспанська Торт “Спартак” шоколадний медовик покроковий рецепт
1. Розтопити або в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Декор я робила з темного темперованого шоколаду, на жаль не знімала. А можливо він буде на новому курсі☺️
2. Тісто я розділила на 10 частин. Розподіліть крем на 9 коржів по 2,5 ст. л. залишився крем додайте какао 20 г для верхнього шару і боків. Можна цього і не делать.
3. Для красивого розрізу я залишила крем світлим всередині, а для шоколадного темного кольору зверху, я додала какао.
4. Ви ж робіть за своїм бажанням. Випікати кожен корж в розігрітій до 180*С ,5 хв. Режим верх-низ.
Відео рецепт 👇