Капкейки з малиновим конфі і кремом

Як зробити Капкейки з малиновим конфі і кремом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

На 12 капкейків

1 – яйце (1 сорт)
150 _180 – цукру
100 г молока
100 г сметани
100 г рослинного масла
200 г борошна
5 г соди
2-3 г солі (щіпка)
3 г – ваніліну

Малинове конфі
120 г – малини
50 г – цукру
7 р – крохмалю кукурудзяного
10-15 р – води (холодної)

Крем
320 г – сиру кисломолочного
160 г вершків 33%
65 г – цукрової пудри

Капкейки з малиновим конфі і кремом покроковий рецепт

1. Окремо відміряємо всі сухі інгредієнти перемішуємо. У миску для замішування тіста вибиваємо яйце, додаємо цукор, перемішуємо. Додаємо молоко і сметану, перемішуємо. Додаємо рослинне масло, перемішуємо. Всипаємо сухі інгредієнти, добре перемішуємо. Тісто має бути однорідним, без комочков.
2. За бажанням, можна додати барвник. Тісто розкладаємо в паперові капсули по 60 г (+/-). Духовка прогріта до 180 градусів, режим верх/низ. Випікаємо 30-35 хвилин (+/-), орієнтуйтеся на свою духовку. Готовність перевіряємо зубочисткою. Готові капкейки дістаємо і залишаємо остигати на столі. Після повного охолодження виймаємо серединку, для начинки.
3. Малинове конф.
Крохмаль розвести в холодній воді. Малину і цукор відміряємо в сотейник. Варимо до закипання і повного розчинення цукру. Вливаємо крохмальну воду і варимо до загустіння. Перекладаємо в іншу ємність. Накриваємо харчовою плівкою в контакт. Ставимо в холодильник стабілізуватися. Після стабілізації наповнюємо капкейки начинкой.
4. Крем.
Всі інгредієнти скласти в діжу міксера і збити до однорідності. Перекладаємо масу в кондитерський мішок з насадкою. Відсаджуємо крем.