Печиво Мадлен класичне

Як приготувати смачне Печиво Мадлен класичний рецепт простий. У кожного в рукаві повинен бути рецепт, який він готує однією лівою. У мене це шарлотка, у сина – печиво Мадлен. Він його навіть у свій зошит записав, тим більше, що там все настільки просто, що аж трохи огидно, раз-два-три і всі по сто.
Якщо ви саме сьогодні шукали і не знайшли рецепт печива, який:
1. Готується з найпростіших і доступних інгредієнтів.
2. Готується за 10 хвилин.
3. Тісто можна приготувати заздалегідь і залишити в холодильнику навіть на ніч.
4. Тісто можна зробити шоколадним або додати шоколад/горіхи/спеції.
5. Готувати разом з дітьми або взагалі делегувати їм повністю🤟🏼

Інгредієнти

Борошно – 100 г
Цукор – 100 г
Вершкове масло – 100 г
Яйця – 2 шт.

Печиво Мадлен класичне покроковий рецепт

1. Вершкове масло розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. Яйця збити з цукром близько 7 хвилин до пишної повітряної маси. Ввести муку, перемешать.
2. Тонкою цівкою влити масло, тісто перемішати (на цьому етапі можна додати корицю, лимонну цедру) і прибрати в холод на 20-30 хвилин (можна на 5-8 годин).
3. Формочки черепашки для приготування печива змішати маслом, викласти по чайній ложці тесту в кожну мушлю і випікати при 200° 10-11 хвилин до золотистого цвета.