Шоколадні цукерки трюфель з чорним перцем

Як зробити Шоколадні цукерки трюфель з чорним перцем рецепт простий. У мене є приголомшливий рецепт трюфелів з чорним перцем – які вони брутально-насичено-шоколадно-обпікають! Рецепт я скоригувала за цукрів, жирів і води, так що термін зберігання – 14 днів у холодильнику. Прості у приготуванні, так що готуємо обов’язково!

Інгредієнти

75 г вершків 33%
30 г інвертного цукру
20 г сиропу глюкози DE43
120 г гіркого шоколаду 70.5% Callebaut
30 г вершкового масла 82.5%
5 г чорного перцю горошком
2 г солі

Шоколадні цукерки трюфель з чорним перцем покроковий рецепт

1. Перець злегка подрібнити, з’єднати з вершками, ароматизувати гарячим способом. Ароматизовані вершки процідити, врегулювати вага молоком при необхідності, далі з’єднати з цукром, сіллю, довести майже до кипіння. Вилити на шоколад, эмульгировать.
2. При 40С ввести м’яке вершкове масло, емульгувати. Вилити в рамку, застелену харчовою плівкою, змащеною тонким шаром рослинного розрівняти, кристалізувати при температурі 16-18С близько 8-12 часов.
3. Розрізати на квадрати, обваляти в какао-порошку. Зберігати в холодильнику до 14 днів