Датські булочки з корицею

Як смачно зробити Датські булочки з корицею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Пахощі кориці такі солодкі, привабливі й затишні, особливо взимку) 🎄😋 Ці цукрово-коричні кренделі саме такі, дуже солодкі і пряні, що характерно для датської випічки! 👍із задоволенням ділюся з вами рецептом. 🙏💞

Інгредієнти

500г борошно пшеничне в/с
75г вершкове масло
20г свіжі дріжджі
1/4 ч. л сіль
300-320г молоко (або вода)
цедра лимона (за бажанням)

Цукрова суміш для обробки:
200-250г коричневого цукру (чи білого)
2 ст. л кориці

Датські булочки з корицею покроковий рецепт

1. Замісити м’яке тісто, бродіння 1,5-2год. Потім тісто розділити на 14-16 шматочків, дати відпочити 20мин.
2. Выкатать шматочки тіста в тонкі довгі джгути завдовжки приблизно 30см, прокатати їх в цукрово-коричної суміші, сформувати кренделі або спиральки.

3. Щоб цукор з корицею краще прилипав, прокатати джгути спочатку на вологому рушнику, потім в суміші. Розстойка близько години. Випікати при 240-250С 8-10мин.