ПП кекс з гарбуза

Як смачно зробити ПП кекс з гарбуза веганські простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Гарбузовий кекс без глютену , молока і яєць зате, з подвійною порцією якісного рослинного білка.

Інгредієнти

Борошно рисова — 110 гр
Борошно з зеленої гречки — 110гр
Гарбуз — 200гр
Масло авокадо — 70 мл
Підсолоджувач за смаком у мене сироп агави
Апельсин — 1 шт (невеликий)
Прянощі за смаком — у мене кориця, мускатний горіх мелений імбир
1,5 ч ложки соди гашеного оцтом (можна замінити на розпушувач)
Вода — 50 мл
Сіль щіпка
За бажанням горіхи або цукати, у мене мигдаль і кешью жменю
Протеїн рослинний у мене ванільний — 1 мірний стаканчик з гіркою у мене

ПП кекс з гарбуза покроковий рецепт

1. Гарбуз натерти на дрібній тертці. Цедру апельсина натерти на дрібній тертці і додати до гарбуза. Додати підсолоджувач, сіль, сік одного апельсина, прянощі, ретельно перемішати. Додати рубані горіхи, олію, перемішати. Додати соду гашену уксусом.

2. Перемішати Додасть протеїн і ретельно перемішати. Борошно змішати між собою, і порційно вводити до інгредієнтів, ретельно вимішуючи. Маса повинна вийти густоватой, борошно можете додавати на око Потім додасть 50 мл води і довести консистенцію тіста як на відео Викласти у форму, на пергамент

3. Духовку розігріти до 180 градусів , потім знизити температуру до 160 градусів і випікати на неї кекс 40-45 хвилин. По закінченню часу, вимкнути духовку, злегка відкрити і дати кексу відпочити ще хвилин 20 він Потім легко витягується і виходить ідеально пропеченим На забудь зберегти і підписатися, у мене на сторінці багато корисних рецептів