Морквяний торт з горіхами і карамельним соусом

Чудовий, смачний і ароматний «Морквяний торт» 🔥 Обов’язково до приготування! Як зробити Морквяний торт з горіхами і карамельним соусом рецепт простий.

Інгредієнти

Цукор – 210гр
Яйця -3шт
Борошно – 230гр
Моркву-190гр
Горіхи -80гр
Розпушувач – 1ч.л
Кориця – 1 год.л
Масло рослинне – 150гр

Крем
Вершки 33-35 % – 350гр
Сирний сир – 450гр
Цукрова пудра – 120гр

Карамельний соус:
Цукор – 100 г
Вода – 40 мл
Теплі вершки 33-35% – 100 мл
Вершкове масло – 30 г

Морквяний торт з горіхами і карамельним соусом покроковий рецепт

1. Для початку моркву натираємо на тертці а горіхи пробиваємо блендером (але не моченье дрібно ) Бісквіт: Яйця збиваємо з цукром до пишної маси і додаємо масло рослинне. Далі додаємо всі сухі інгредієнти, перемешиваем.

2. Розділити тісто на 2 рівні частини відправити у форми 20 см. І випікати в розігрітій духовці при 170 гр. 40-50 хв. до сухої шпажки. Карамельний соус: У сотейнику з’єднати цукор з водой.

3. Поставити сотейник на середній вогонь і варити (не помішуючи, щоб цукор не кристалізувався)до отримання бурштинового кольору.

4. Як тільки колір з’явиться додати теплі вершки і добре перемішати до однорідної маси, зняти з вогню. Додати вершкове масло, добре перемішати. Перелити і дати повністю охолонути. Крем: Все з’єднати і збити до піків. Зібрати тортик як на відео. Готово.

Відео рецепт 👇