Глазур на желатині без яєць для паски на великдень

Для глазурі на желатині без яєць для паски на великдень простий рецепт. Що стосується глазурі, я завжди використовую рецепт на желатині, завжди бездоганний результат, відмінно ріжеться і не кришиться🙌🏻 Готувати дуже просто, рецепт нижче.

Інгредієнти

желатин 1 ч. л. з гіркою (7 г) + вода 2 ст. л.
180 г цукор + вода 4 ст. л. (54 мл)
сік лимона 1 ч. л. (за смаком, можна не додавати)

Глазур на желатині без яєць для паски на великдень покроковий рецепт

1. Желатин необхідно залити холодною водою і залишити для набухання.
Цукор з’єднуємо в сотейнику і ставимо на вогонь. Нагріваємо до повного розчинення цукру, але не кип’ятимо!
2. Знімаємо з вогню, додаємо набряклий желатин, розмішуємо і починаємо збивати міксером. Через хвилину додаємо сік лимона і продовжуємо збивати до густоты.
3. Це займає приблизно 5 хвилин. Глазур готова наносимо відразу, так як вона швидко застывает.