Сирна паска з білкового продукту

Сирна паска з білкового продукту рецепт простий. Добрий ранок, мої дорогі! Дякую за привітання! Тільки зараз з’явився час подякувати кожного) Будинку багато квітів і подарунків, в пам’яті ваші теплі слова – це безцінне…

Інгредієнти

Білковий продукт 50% – 500 г
Згущене молоко-150 г
Вершки 33% – 100 р
Сметана 25% – 100 р
Ванільний цукор 6 г(откер) або ванільна паста 5 г
Цедра 1 лимона

Мак 20 р
Малинове пюре 50 г

Сирна паска з білкового продукту покроковий рецепт

1. Першу частину інгредієнти з’єднати і збити. Розділити на дві частини. В одну ввести мак, у другу – пюре. Перемішати. У форму для паски викласти в марлю, змочену водой.
2. Поставити форму (перевернувши, вузькою частиною) в ємність, враховуючи глибину ємності, так як в ній буде збиратися сироватка. Шарами, чергуючи, викласти макову і малинову массы.
3. Закрити марлею і покласти зверху прес. Відправити в холодильник на 12 годин. Виходить ніжна кремова великдень. Білковий продукт – це гомогенна рікотта + кокосове масло.