Пісочний пиріг з сиром та вишнями

Пісочний пиріг з сиром та вишнями простий рецепт в духовці. Це буде любов з першого шматочка 🍒 Пісочна крихта, як начинка в чізкейк і багато вишні 🍒.

Інгредієнти

Пісочна основа:
100 грам вершкового масла 82%
100 грам цукру
20 грам какао
150 грам борошна
1/2 ч. л. розпушувача
Щіпка солі

Сирний шар:
180 грам сиру
150 грам сирного сиру
1 яйце
15 грам кукурудзяного крохмалю
20 грам цукрової пудри

Вишневий шар:
300 грам вишні
15 грам кукурудзяного крохмалю
20 грам цукру

Пісочний пиріг з сиром та вишнями покроковий рецепт

1. Вишню не розморожувати, сік не зливати – додати кукурудзяний крохмаль і цукор. Для пісочної основи з’єднати масло, какао, цукор, борошно, розпушувач і сіль – перетворити в крошку.

2. Для сирної начинки: сир, сирний сир, яйце, кукурудзяний крохмаль і цукрову пудру з’єднати до однородности.

3. У форму викласти частину песочиной крихти, сирну начинку, вишню і посипати все, що залишилася крошкой.

4. Випікати в духовці близько 50 – 55 хвилин при 180* верх низ без конвекции.

Відео рецепт 👇