Манговые Трайфлы з шоколадом

Як зробити Манговые Трайфлы з шоколадом рецепт простий.

Інгредієнти

На 12шт

Тісто
3 шт. яйця (с0)
140 р. цукор
117 р. борошно
60 р. мигдальна борошно
8 р. розпушувач
екстракт ванілі (опціонально)
60 мл рослинного масла
100 мл молоко

Мангове кулі
250 р. пюре манго
100 р. цукор
6 р. пектин nh

Хрустка серцевина
40 г білого шоколаду
20 мл рослинне масло
1 с. л вафельної крихти
2 с. л сублімованого манго

Манговий мус
380 р. мангове пюре
150 р. білий шоколад
15 р. желатин
230 мл вершки 33%

Крем для шапочок
300 р. сирного сиру
120 мл вершки 33%

Манговые Трайфлы з шоколадом покроковий рецепт

1. Тісто;
Збити яйця з цукром до пишності. Молоко, масло, ванільний екстракт довести до кипіння. Просіяти всі сухі інгредієнти. В кілька етапів, чергуючи ввести в збиту масу сухі і рідкі інгредієнти. Вимісити до гладкою і однорідної текстури. Випікати в розігрітій до 180′ духовці. Готовий бісквіт остудити, вирубками вирізати 12 бісквітів d-6 см і 12 бісквітів під хрустку серцевину d-3 см.
2. Мангове кулі.
Цукор змішати з пектином, нагріти пюре до 50′ ввести дощиком цукор, при постійному підмішуванні довести до кипіння. Вилити в квадратну форму, прибрати в холодильник на 2-3 години. Нарізати на рівні кубики.
3. Хрустка серцевина;
Розтопити шоколад, об’єднати з масло до однорідності. Ввести всі сухі інгредієнти. Викласти на центральний бісквіт (бісквіт попередньо заморозити). Прибрати на 10 хвилин морозилку.
4. Манговий мус.
Мангове пюре нагріти до 65′ ввести віджатий желатин, вимішати до однорідності. Вилити на шоколад, пробити блендером. Охолодити до 35′. Ввести полувзбитые вершки. 1/4 частина розлити по креманкам. У мене забарвлену харчовим барвником (при необхідності) в моєму випадку це було зроблено у зв’язку з колірним рішенням всього кендибара. 3/4 розлити на манговые кубики (кулі), утопити заморожені бісквітні серцевину в центр мусса.