Ванільний чізкейк з вершками

Ванільний чізкейк з вершками простий рецепт! Рецепт смачного чізкейку! Готувала його на 8 березня🕊, він виявився таким смачним, що навіть зняти його не встигла😄, він швидко розлетівся!

Інгредієнти

на форму 24-26 див.

Для основи:
230 гр. печива
100 гр. вершкового масла
Для начинки:
400 гр. сирного сиру (Violette, Hochland)
140 гр. цукру
2 ч. л. ванільного цукру
2 яйця С0
480 мл вершків 33%
1 ст. л. лимонного соку
Цедра одного лимона

Ванільний чізкейк з вершками покроковий рецепт

1. 1. Для основи: подрібнити печиво в блендері, вершкове масло розтопити.
2. З’єднати їх і перемішати. Крихту викласти у форму, і утрамбувати боки і дно форми.
3. Прибрати в холодильник на 30 хвилин.
4. Для начинки: в чаші міксера з’єднати сирний сир, цукор і ванільний цукор, взбить.
2. 5. Далі додати яйця, цедру і лимонний сік, перемішати.
6. Після частинами вливаємо вершки і збиваємо, повинен вийде густий крем.
7. Виливаємо крем на основу і разравниваем.
3. 8. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів близько 10-15 хвилин, потім зменшуємо духовку до 110 градусів і випікаємо 1 годину 10 хвилин.
9. Далі чізкейк повністю охолодити при кімнатній температурі. Накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 3-4 години (я прибирала на ніч).
10. Прикрашаємо й подаємо до столу.