Яблучний пиріг на тонкому тесті

Яблучний пиріг на тонкому тесті простий рецепт.

Інгредієнти

▫️мука-80г
▫️яйца-2шт
▫️яблоки-700г
▫️соль-щепотка
▫️сахар-50г
▫️ванільний цукор-10г
▫️молоко-100 мл
▫️вершкове масло-30г(розтоплене)
▫️розпушувач-1ч.л

Яблучний пиріг на тонкому тесті покроковий рецепт

1. В миску, додаємо яйця, цукор, ванільний цукор, сіль і збиваємо все до однорідної маси, далі вливаємо молоко, вершкове масло, перемішуємо і додаємо борошно 🥣

2. Яблука очищаємо від шкірки і нутрощів, нарізаємо тонкими скибочками, до тесту додаємо розпушувач, ретельно перемешиваем.

3. Потім додаємо яблучка і перемішуємо так, щоб кожен шматочок був покритий тестом, викладаємо у змащену форму або форму з пергаментом і випікаємо 50хв про 180t🔥

Відео рецепт 👇