Полуничне морозиво без морожениці в домашніх умовах

найсмачніше полуничне морозиво без морожениці в домашніх умовах рецепт простий і швидкий. Ми з хлопчиками дуже старалися!

Інгредієнти

4 жовтки
150г цукру
450 мл теплого молока
300 мл жирних вершків 33%
200 р полуниці

Полуничне морозиво без морожениці в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Жовтки збиваємо з цукром. Додаємо тепле молоко. Добре перемішуємо і ставимо на невеликий вогонь на 10 хвилин. Суміш повинна увариться.
2. Знімаємо з вогню і повністю охолодити. Полуницю блендерим. Вершки збиваємо до хрестоподібного стану. Потім в яєчко-молочну масу додаємо вершки і клубнику.
3. Добре вимішуємо. Заливаємо у форму. Накриваємо харчовою плівкою. Заморожуємо протягом 5-6 часов.