Домашній морквяний торт з манго

Як зробити Домашній морквяний торт з манго рецепт простий. Без зайвих слів і удаваної скромності заявляю, що це самий-самий смачний морквяний торт. Ви зобов’язані його спробувати, навіть якщо вам здається, що моркву торти нормальні люди не кладуть 🙃 Секретки: пюре манго я беру в баночках, а відділі дитячого харчування 😁

Інгредієнти

Для тесту:
180 г натертої моркви
150 г борошна
100 г коричневого цукру
70 г білого цукру
2 яйця
100 г п юре манго
1 ч. л. розпушувача щіпка солі
1 ч. л. кориці
1/4 ч. л. меленого імбиру
цедра 1 апельсина
60 г волоських горіхів

Для крему:
200 г вершкового сиру
70 г цукрової пудри
100 г вершків 55 55%

Домашній морквяний торт з манго покроковий рецепт

1. Моркву натерти на дрібній тертці, дати 180 г Яйця збити з двома видами цукру до пишної світлої маси. Додати фруктове пюре і ще раз збити. Борошно перемішати з розпушувачем і спеціями, додати до яєчної маси і перемішати до однорідності. Довго не вимішувати. Горіхи дрібно порубати, зняти цедру з апельсина з допомогою дрібної терки.
2. Додати в тісто горіхи, цедру, і морква. Перемішати. Деко вистелити папером для випічки. Тісто викласти на деко і розрівняти. Випікати в попередньо розігрітій до 180 °C духовці 15-20 хвилин. Перевірити го готовність за допомогою зубочистки або натисканням на корж він повинен пружинить.

3. Готовий корж трохи остудити, акуратно відокремити від паперу і остудити повністю. Остиглий корж розрізати на 3 частини. Приготувати крем. Для цього всі інгредієнти скласти в чашу міксера і збити до отримання щільного пишного крему. Прошарувати коржі кремом. Прибрати торт в холодильник на кілька часов.