ПП торт Естерхазі

Як приготувати смачний і корисний ПП торт Естерхазі рецепт простий.

Інгредієнти

1250/1350/1450/1550/1650/1750/1850/1950 і вище

✔️Для коржа:
✔️5 яєчних білків
✔️40 г рисової муки
✔️50 грамів волоських горіхів
✔️Для крему:
✔️300 грамів м’якого сиру
✔️30 грамів цукрової пудри
✔️Для прикраси:
✔️гіркий шоколад

ПП торт Естерхазі покроковий рецепт

1. Білки збити до міцних піків, додати борошно і перемелені в блендері волоські горіхи, акуратно перемішати. Викласти у форму (у мене силіконова 18 см) і випікати при 180 градусах 15 минут.
2. Остудити, розрізати на 2 половини і потім на коржі, вийде 4 коржа півкола!
3. Змішати інгредієнти для крему, промазати коржі, шоколад розтопити в пакеті в мікрохвильовці, відрізати кінчик і прикрасити торт зверху! Прибрати в холодильник на пару годин або на ніч! Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇