Домашні сочники з сиром як в дитинстві в срср

Не знаєте, що приготувати з сиру зробіть домашні сочники з сиром! По моєму рецепту у мене вийшло 30 штук. Дуже багато ніжної м’якою сирної начинки, і це розсипчасте пісочне тісто! Як зробити смачні Домашні сочники з сиром як в дитинстві в срср рецепт простий в духовці. Я соблазняю вас приготувати, тільки з сочники можуть бути смачними! Все дуже просто і швидко поїхали!

Інгредієнти

Розпушувач 1 ч. л.
Цукор 100 гр.
Куряче яйце 1 шт.
Сметана 100 гр.
Масло вершкове 100 гр.
Пшеничне борошно 350 гр.
Сіль 0,20 ч. л.
Ванільний цукор 1 ч. л.

Для начинки:
Сир 350 гр.
Цукор 2 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль 1-2 ст. л.
Куряче яйце 1 шт.
Сметана 1 ст. л.

Домашні сочники з сиром як в дитинстві в срср покроковий рецепт

1. У просіяне борошно висипаємо сіль, ванільний цукор, розпушувач всі точну кількість під відео. Перемішую і відставляю в бік. В окрему миску розбиваємо яйце. Висипаю цукор і перемішуємо. Викладаю розм’якшене вершкове масло. Готуємо пісочне тісто для сочников. Додаємо сметану. Рідку основу викладаю в борошно. Замішую пісочне тісто. Прибираю віночок. Збираю тісто руками.

2. Вимішуємо його до однорідності хвилини 4-5 Сочники роблю часто рецепт перевірений, дивіться, який у нас повинно вийти тісто. Воно дуже м’яке і в той же час не подлипает. Не потрібно додавати більше борошна, я прибираю його в холодильник на 1 годину! Відділяю білок від жовтка, білок додасть нашому сиру пишність. Жовтком будемо змащувати сочні, додаю цукор і збиваю. Додаю сир у нас домашній, але можна будь-який. Найголовніше щоб сир був свежим.

3. Перемішуємо сирну начинку для сочников. Викладаємо сметану, її потрібно додавати обов’язково для смаку і ніжності сиру. Жирність сметани будь-яка. Додаю крохмаль, якщо немає крохмалю можна замінити манкою або додати борошна – 1 ложка з гіркою. Ретельно перемішую начинку. Відставляю в сторону. Подивіться яка красивий начинка. Стіл присипаємо борошном. Викладаю тісто. Розкачую корж товщиною 3-4 миллиметра.

4. Беру заготовку для печива і роблю нарізку. Красиво виходить, можна взяти звичайний стаканчик або кухлик. Беру заготовку. Викладаю в неї начинку приблизно столову ложечку. Накриваємо другою половинкою і трошки придавлюю щоб тісто верхній шар не відходила. Перший сочень готовий відправляю його на деко застелений пергаментом.

5. Змащую сочники збитим жовтком з додаванням молока! Духовка прогріта до 200 градусів. Але дивіться коли ми будемо виставляти сочники ми повинні знизити температуру до 190 щоб вони у нас правильно приготувалися. Випікаю на середньому рівні бажаю вам вдалі випічки! Приготувати цю смакоту на нашу рецепту.