Капкейки без випічки

Як смачно зробити Капкейки без випічки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Відсутність духовки – не привід не радувати себе випічкою. Багато вироби можна готувати в пароварці. Наприклад, у збірнику здоби є рецепти парових булочок. А сьогодні пропоную вам приготувати в пароварці найніжніші капкейки.

Інгредієнти

Тісто:
220 гр пшеничного борошна в/с
170 гр молока
110 гр цукру
100 гр яєць (2 шт С1)
20 гр вершкового масла
10 гр ванільного цукру
8 гр розпушувача
2 гр солі

Кремова шапочка:
300 гр вершкового сирного сиру
100 гр вершків 33%
60 гр цукрової пудри
10 гр бурякового порошку

Капкейки без випічки покроковий рецепт

1. Яйця збити з сіллю і цукром в білу піну. Просіяти борошно з розпушувачем, всипати до яєць, влити половину молока, перемішати до однородности.

2. Влити розтоплене масло, перемішати, влити залишки молока, домагаючись консистенцією, як на оладки. Паперові формочки розкласти по металевим. Розкласти тісто по ~50 гр, заповнюючи форму на 2/3.

3. Поставити в пароварку з киплячою водою, накрити рушником, зверху покласти кришку. Готувати 20 хвилин. Витягнути з металевих форм, дати охолонути на решітці. Змішати все разом і збити в однорідний крем. Збірка: Ножем видалити центральну частину з капкейків, заповнити вишневим джемом, прикрасити кремовою шапочкой.

Відео рецепт 👇