Сливовий тарт татен відкритий пиріг

Сливовий тарт татен пиріг відкритий простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Тісто:
250 г борошна,
150 г холодного сл. масла,
60 г холодного молока,
40 г цукру,
1 ч. л. разрых.,
1/2 ч. л. солі.

Начинка:
1 кг слив (вага без кісточок),
2 ст. л. цукру (за смаком),
2 ст. л. кукурудз. крохмалю.

Сливовий тарт татен пиріг відкритий покроковий рецепт

1. Змішати борошно з цукром, сіллю і розпушувачем. Перетерти з маслом в крихту. Додати молоко, швидко замісити тісто. Зручно замішувати все в комбайні. Тісто перекласти в пакет і прибрати на 30 хв. в холодильник.
2. Сливи розрізати навпіл. Тісто розкачати, перенести у змащену форму 26-28 див. Посипати крохмалем. Викласти щільно сливи зрізом вниз. У мене сливи невеликі, тому викладала внахлест.

3. Зверху сливи посипати цукром (за смаком, в залежності від кислоти). Випікати при 180 гр. близько години. Розрізати пиріг остывшим.